Close
Written by: Nadia Golden on 19 Δεκεμβρίου, 2023

Πώς να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς

Πώς να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι είναι μύθος να έχει μια γυναίκα πολλαπλούς οργασμούς, αλλά πολλές γυναίκες μπορούν να πιστοποιήσουν το γεγονός ότι είχαν πολλαπλούς οργασμούς. Δείτε πώς μπορείτε να συμμετάσχετε στη διασκέδαση.

Όσον αφορά το σεξ, οι άνθρωποι θέλουν να βιώσουν μεγαλύτερους και καλύτερους τρόπους για να επιτύχουν οργασμούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο μερικοί άνθρωποι επιδίδονται σε διάφορα φετίχ επειδή ο πήχης για τη σεξουαλική τους ολοκλήρωση αυξάνεται συνεχώς.

Για όσους από εσάς διστάζετε να συμμετάσχετε σε ασυνήθιστα φετίχ, το καλύτερο ορόσημο που μπορείτε να επιτύχετε μέσω του σεξ είναι οι πολλαπλοί οργασμοί. Εάν δεν μπορείτε να κερδίσετε έναν σύντροφο με ποιότητα και ποικιλία, οι πολλαπλοί οργασμοί είναι ένας τρόπος για να μεγιστοποιήσετε το σεξ χρησιμοποιώντας την ποσότητα.

Τι είναι οι πολλαπλοί οργασμοί;

Πριν συζητήσουμε τι είναι ο πολλαπλός οργασμός, θα θέλαμε να σας εξηγήσουμε τι μπορεί να κάνει ένας μόνο οργασμός για εσάς. Επιστημονικά, ο οργασμός είναι μια ξαφνική εκκένωση συσσωρευμένου σεξουαλικού ενθουσιασμού κατά τη διάρκεια του κύκλου σεξουαλικής απόκρισης. Με απλούς όρους, ο οργασμός είναι αυτό που στοχεύετε κάθε φορά που κάνετε σεξ.

Είναι βασικά μια νευρολογική έκρηξη που επηρεάζει ολόκληρο το σώμα σας. Όταν βιώνετε έναν οργασμό, τα κέντρα ευχαρίστησης του εγκεφάλου σας ξεφεύγουν, αλλά με πολύ, πολύ καλό τρόπο. Υπάρχουν χιλιάδες τρόποι για να εκφράσετε πώς αισθάνεται ένας οργασμός, αλλά η πιο απλή εξήγηση που μπορούμε να σας δώσουμε είναι ότι δίνει στον εγκέφαλο και στο σώμα σας ένα τεράστιο τράνταγμα ευχαρίστησης.

Τώρα, φανταστείτε αν αυτή η ευχαρίστηση συμβαίνει περισσότερες από μία φορές μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα. Αυτό είναι ο πολλαπλός οργασμός. Μπορεί να ακούγεται σαν μια γρήγορη υπερφόρτωση ενός συντριπτικά καλού συναισθήματος που μπορεί να εξαφανιστεί εν ριπή οφθαλμού. Ωστόσο, η εμπειρία μου έδειξε ότι αυτό το μικρό παράθυρο μπορεί να αισθάνεται σαν μια αιωνιότητα απόλαυσης – ειδικά όταν εκτελείται τέλεια.

Πολλαπλοί οργασμοί συμβαίνουν λόγω άσκησης και όχι από χαζή τύχη. Οι πιθανότητες να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς εξαρτώνται από τα άτομα που εμπλέκονται. Πρέπει να ξέρετε πώς να προκαλείτε έναν οργασμό και πώς να τον διατηρήσετε για να επιτύχετε όσο το δυνατόν περισσότερους οργασμούς.

Ποιος μπορεί να έχει πολλαπλούς οργασμούς;

Αν και τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες είναι ικανοί να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς, σπάνια συμβαίνει στους άνδρες. Μερικοί άνδρες είναι φτιαγμένοι για πολλαπλούς οργασμούς, ενώ άλλοι απαιτούν την κανονική περίοδο ανθεκτικότητας, η οποία διαρκεί περίπου πέντε λεπτά έως μία ώρα, ανάλογα με τη φυσική τους κατάσταση.

Με αυτά τα λόγια, συγγνώμη παιδιά, αλλά νομίζω ότι αξίζουμε αυτή τη βιολογική ευλογία, καθώς είμαστε σχεδιασμένοι να αποβάλλουμε επώδυνα τις βλεννογόνους της μήτρας και να γεννάμε τους απογόνους σας.

Επιστρέφοντας στο θέμα, οι γυναίκες είναι πολύ πιο πιθανό να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς, επειδή οι γυναίκες πιστεύεται ότι έχουν μια σημαντικά μικρότερη περίοδο ανθεκτικότητας από τους άνδρες. Εκτός από αυτό, δεν χρειαζόμαστε στύση για να κάνουμε στο κρεβάτι. Πρέπει να είμαστε αντιδραστικοί, ειλικρινά ενθουσιώδεις και να έχουμε άφθονο λιπαντικό στη διάθεσή μας.

Μελέτες δείχνουν ότι ορισμένες γυναίκες είναι ανίκανες να επιτύχουν οργασμό, αλλά όσες μπορούν είναι όλες υποψήφιες για πολλαπλούς οργασμούς. Η ικανότητά τους να το επιτύχουν βασίζεται στην προθυμία τους να εργαστούν για αυτό και στην προθυμία του συντρόφου τους να τους βοηθήσει.

Τι συμβαίνει όταν βρίσκεστε σε οργασμό;

Δεδομένου ότι το θέμα των πολλαπλών οργασμών για τους άνδρες έχει πολύ λίγες πληροφορίες, θα συζητήσουμε πώς οι γυναίκες μπορούν να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς. Μην ανησυχείτε, αγόρια. Αυτό το άρθρο μπορεί να σε βοηθήσει όσο μπορεί να βοηθήσει τις φίλες σου.

Πριν συζητήσουμε πώς μπορείτε να επιτύχετε ή να δώσετε πολλαπλούς οργασμούς, πρέπει να ξέρετε πώς επιτυγχάνεται ένας κανονικός οργασμός. Ο οργασμός μπορεί να επιτευχθεί όταν το σώμα ενός ατόμου υποβάλλεται σε έναν πλήρη κύκλο σεξουαλικής απόκρισης.

Το SRC αποτελείται από τέσσερις φάσεις:

  • ενθουσιασμό,
  • ορόσημο,
  • οργασμός
  • αποφασιστικότητα

Οι φάσεις του ενθουσιασμού και του οροπεδίου επικεντρώνονται στη σεξουαλική χημεία και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Η φάση του οργασμού μιλάει από μόνη της. Αν πιστεύετε ότι το τελευταίο δεν είναι σημαντικό, ξανασκεφτείτε το. Η φάση επίλυσης καθορίζει εάν μπορείτε ή όχι να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς.

Η φάση διαχωρισμού είναι όπου εμφανίζεται η ανθεκτική περίοδος. Είναι όταν τα σεξουαλικά σας όργανα η κλειτορίδα και το πέος έχουν διεγερθεί σε σημείο που η εκκένωση σεξουαλικού ενθουσιασμού τα έχει καταστήσει άχρηστα, λόγω υπερευαισθησίας ή υποευαισθησίας.

Οι περισσότερες γυναίκες βιώνουν οδυνηρές αισθήσεις στην κλειτορίδα όταν διεγείρονται μετά την κορύφωση, ενώ κάποιες δεν μπορούν να νιώσουν καθόλου ευχαρίστηση από την διέγερσή της. Για να βιώσετε πολλαπλούς οργασμούς, πρέπει να μεγιστοποιήσετε το χρόνο σας κατά τη διάρκεια της φάσης του οργασμού πριν χάσετε ή αποκτήσετε υπερβολική ευαισθησία στα σεξουαλικά σας όργανα.

Πώς να έχετε πολλαπλούς οργασμούς

Όσο δελεαστικό κι αν είναι να βουτήξετε και να το δοκιμάσετε, επιτρέψτε μας να σας δώσουμε μερικές συμβουλές για το πώς μπορείτε να επιτύχετε αυτό το σεξουαλικό φαινόμενο.

1 Ο 1ος κανόνας για την επίτευξη πολλαπλών οργασμών

Μην σταματήσετε μέχρι να είστε ικανοποιημένοι. Ο αριθμός των οργασμών που είχε ποτέ μια γυναίκα σε μια ώρα ήταν 134. Εάν σκοπεύετε να σπάσετε αυτό το ρεκόρ, φροντίστε να κάνετε μερικές προθέρμανση, να φάτε πολλούς υδατάνθρακες και να πίνετε πολύ νερό.

2 Ο 2ος κανόνας είναι ο εξής

Μην πιέζετε τον εαυτό σας πολύ, διαφορετικά θα πληγωθείτε.

Εάν κουραστείτε, αφυδατωθείτε ή ζαλίζεστε, θα πρέπει να σταματήσετε να πιέζετε για περισσότερους από μερικούς οργασμούς σε μία συνεδρίαση. Υπάρχει επίσης κίνδυνος τραυματικών θραυσμάτων στον κόλπο, την ουροδόχο κύστη και τον τράχηλό σας. Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι φοβεροί, αλλά δεν αξίζουν τους ιατρικούς λογαριασμούς αν δεν είστε προσεκτικοί.

3 Το προκαταρκτικό παιχνίδι είναι απαραίτητο

Ο οργασμός είναι λιγότερο πιθανό να συμβεί εάν εσείς και ο σύντροφός σας δεν έχετε διάθεση. Η επένδυση στο προκαταρκτικό παιχνίδι διασφαλίζει ότι θα έχετε δυνατούς οργασμούς που είναι ακόμα καλύτεροι όταν συμβαίνουν ξανά και ξανά.

4 Η κλειτορίδα είναι είναι το βασικό σημείο αναφοράς

Οι οργασμοί της κλειτορίδας μπορούν να συμβούν μόνο μία φορά πριν βιώσουν μια σημαντική περίοδο ανθεκτικότητας. Οι πολλαπλοί οργασμοί βασίζονται συχνά στους οργασμούς του σημείου G, επειδή τα εσωτερικά τοιχώματα του κόλπου σας δεν είναι τόσο υπερευαίσθητα όσο η κλειτορίδα σας μετά από μια κορύφωση.

5 Το σημείο G σας είναι φίλος σας

Βρείτε το, βάλτε μια μεγάλη ταμπέλα πάνω του που λέει, «Δεν πρέπει να χάσετε» και απολαύστε τη βόλτα. Πάντα να αναζητάτε το σημείο G σας ή να ζητάτε από τον σύντροφό σας να σας βοηθήσει. Το σημείο G μπορεί να περιλαμβάνει μια τεράστια επιφάνεια των εσωτερικών κολπικών τοιχωμάτων σας, αλλά μπορεί επίσης να είναι μόνο μια μικρή κηλίδα στο κολπικό σφουγγάρι.

Η δοκιμασμένη μέθοδος για να το βρείτε είναι να ζητάτε από τον σύντροφό σας να βάλει το δάχτυλό του μέσα στον κόλπο σας και να τον κουλουριάσει σαν να προσπαθεί να αγγίξει το πίσω μέρος της κλειτορίδας σας. Το σημείο G έχει μια ελαφρώς τραχιά ή ανώμαλη υφή και το πάτημα του μπορεί μερικές φορές να σας κάνει να νιώσετε ότι πρέπει να κατουρήσετε. Μπορείτε να ζητήσετε από τον σύντροφό σας να κινήσει το δάχτυλό του και μπορείτε να τον βοηθήσετε να ψάξει καθοδηγώντας τον προφορικά.

6 Μετά τον πρώτο οργασμό, μην χάνεις την ορμή σου

Όταν σταματήσετε την άντληση, το τρίψιμο ή την ολίσθηση μετά από έναν οργασμό, θα ενεργοποιηθεί η περίοδος ανθεκτικότητας και το υψηλό από τον πρόσφατο οργασμό θα αρχίσει να υποχωρεί. Το κόλπο για να επιτύχετε πολλαπλούς οργασμούς είναι να συνεχίσετε να χτυπάτε το σημείο G μέχρι να νιώσετε ότι εσείς και ο σύντροφός σας είστε έτοιμοι να σταματήσετε.

7 Σταματήστε όταν θέλετε ή εάν ο σύντροφός σας είναι πολύ κουρασμένος για να συνεχίσει άλλο

Οι πολλαπλοί οργασμοί είναι διασκεδαστικοί, αλλά αφαιρούν πολλά από εσάς. Μπορεί να εξαντληθείτε, να αφυδατωθείτε ή να ζαλιστείτε μετά από λίγο. Μερικές φορές, μπορεί ακόμη και να τραυματιστείτε όταν δεν συνειδητοποιείτε πόσο επηρεάζει το δέρμα και τους μύες σας.

8 Μην ξεχάσετε να επιστρέψετε στο άτομο που βοήθησε να γίνει αυτό

Δεν θα μπορούσατε να το κάνετε αυτό χωρίς έναν προσεκτικό και ευαίσθητο συνεργάτη. Ανταποδώστε το συναίσθημα δίνοντάς τους έναν ή δύο ακόμη οργασμούς για το δρόμο. Να είστε γενναιόδωροι με τις ικανότητες και το ταλέντο σας, γιατί ο σύντροφός σας θα το θυμάται αυτό την επόμενη φορά που θα θέλετε άλλον έναν γύρο πολλαπλών οργασμών.

Τι σας εμποδίζει να έχετε πολλαπλούς οργασμούς;

Μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να έχουν πολλαπλούς οργασμούς, ό,τι κι αν κάνουν. Άλλοι δεν μπορούν να το πετύχουν, γιατί δεν κάνουν αρκετά ή τίποτα για να το πραγματοποιήσουν. Εδώ είναι οι λόγοι για τους οποίους μερικοί άνθρωποι δεν μπορούν να επιτύχουν πολλαπλούς οργασμούς.

1 Το να είσαι πολύ νευρικός

Το σεξ είναι μια καταπληκτική βόλτα που πρέπει να την απολαύσεις και να την απολαύσεις. Εάν είστε νευρικοί ή ανήσυχοι για αυτό, δεν θα μπορείτε να έχετε ούτε έναν οργασμό. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να νιώσετε άνετα πριν μπείτε σε αυτό, ώστε να μπορείτε να ζήσετε πολλούς υπέροχους οργασμούς.

2 Τεμπελιά

Συνεργαστείτε με τον σύντροφό σας διαφορετικά δεν θα πάρετε αυτό που θέλετε. Ακριβώς επειδή ο σύντροφός σας έχει πέος, δεν σημαίνει ότι πρέπει να κάνει όλη τη δουλειά για εσάς. Μην ξαπλώνετε εκεί σαν νεκρό ψάρι. Αγκαλιάστε τις αισθήσεις, κινήστε το σώμα σας με τον σύντροφό σας και ευχαριστήστε τον ενώ εκείνος σας ευχαριστεί.

3 Ανασφάλειες

Πώς μπορείτε να αγκαλιάσετε την ικανότητα του σώματός σας να απολαμβάνει ευχαρίστηση όταν δεν μπορείτε να αγκαλιάσετε την ευχαρίστηση που μπορεί να δώσει το σώμα σας; Οι ανασφάλειες θα σας εμποδίσουν να απολαύσετε πλήρως τις πολλαπλές οργαστικές εμπειρίες σας. Δεν θα είστε άνετοι, θα νιώθετε προστατευμένοι και ο σύντροφός σας θα το πιάσει αυτό. Απλώς να έχετε αυτοπεποίθηση και μην σκέφτεστε τι σκέφτεται κανείς για εσάς και το σώμα σας.

4 Ένα σώμα που αντέχει

Η επίτευξη πολλαπλών οργασμών απαιτεί από εσάς να κάνετε μια ακραία ποσότητα σωματικής δραστηριότητας. Το σώμα σας θα υποβληθεί σε έντονες σωματικές συνθήκες όπως τριβή, πίεση και νευρική διέγερση. Πρέπει να είστε καλά προετοιμασμένοι για αυτό το έργο, όπως και ο σύντροφός σας. Δουλέψτε με την αντοχή, την αναπνοή και τη μυϊκή σας δύναμη, ώστε να πετύχετε όσους οργασμούς θέλετε.

5 Έλλειψη εκπαίδευσης

Οι οργασμοί δεν πέφτουν από τον ουρανό. Εάν δεν ξέρετε πώς να δώσετε ή να λάβετε ένα, είναι πολύ απίθανο να μπορέσετε να το ζήσετε. Είναι το ίδιο με τους πολλαπλούς οργασμούς. Πρέπει να πειραματιστείτε, να βρείτε αυτό που λειτουργεί για εσάς και τον σύντροφό σας και, στη συνέχεια, προσπαθήστε ξανά εάν δεν τα καταφέρετε.

Οι πολλαπλοί οργασμοί μπορεί να μην είναι ό,τι πιο εύκολο να εκτελεστούν στην κρεβατοκάμαρα, αλλά αξίζει να προσπαθήσουμε σκληρά. Την επόμενη φορά που θα κάνετε σεξ με τον σύντροφό σας, ή μια Athens escort προσπαθήστε να διατηρήσετε τη διέγερση μετά τον οργασμό και δείτε εάν μπορείτε να δοκιμάσετε με επιτυχία για δεύτερο, τρίτο ή ακόμα και δέκατο οργασμό!

Δείτε περισσότερα για το σεξ:

Be the first to comment here.

Name
Email
Your comment